Haken en koorden

Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

Van hoog naar laag sorteren

De verschillende combinatie van haken en koorden waar je uit kunt kiezen zijn belastbaar tot 4 kg, 10 kg, 15 kg en 20 kg. Het perlon koord is nagenoeg onzichtbaar. De staalkabel, ook verkrijgbaar in wit en zwart, is geschikt voor het ophangen van zwaardere kunstwerken. Je kunt meerdere haken op 1 koord gebruiken, zolang het maximale gewicht van het betreffende koord in combinatie met de gebruikte haak wordt gerespecteerd.

STAS smartspring op perlon koord – belastbaar tot 4 kg
STAS zipper op wit/zwart gecoate staalkabel - belastbaar tot 10 kg
STAS zipper op perlon koord - belastbaar tot 15 kg
STAS zipper op staalkabel - belastbaar tot 20 kg
Bekijk hier verschillende haken-koorden sets

Bovengenoemde combinaties haken en koorden gelden niet voor alle systemen in deze shop. Voor STAS j-rail, STAS j-rail max, STAS plaster rail, STAS houten rails en STAS evoluon heb je andere haken / stangen / koorden nodig. Kies de juiste combinaties voor deze systemen in het drop down menu voor de categorie "haken, koorden & stangen" boven aan deze pagina.


STAS' tip: Gebruik 1 haak met koord voor het ophangen van een kleine lijst en twee of meer voor het ophangen van grote schilderijlijsten.

Extra STAS' tip: Met 2 koorden kun je lijstjes kaarsrecht onder elkaar hangen zonder risico op kantelende of hangende wanddecoratie. Meer tips voor het recht hangen van wanddecoratie vind je op onze blog.