Collectie: Ophanghaken en -koorden voor STAS railsystemen

De verschillende combinatie van haken en koorden waar je uit kunt kiezen zijn belastbaar tot 4 kg, 10 kg, 15 kg en 20 kg. Het perlon koord is nagenoeg onzichtbaar. De staalkabel, ook verkrijgbaar in wit en zwart, is geschikt voor het ophangen van zwaardere kunstwerken. Je kunt meerdere haken op 1 koord gebruiken, zolang het maximale gewicht van het betreffende koord in combinatie met de gebruikte haak wordt gerespecteerd.

STAS smartspring op perlon koord – belastbaar tot 4 kg
STAS zipper op wit/zwart gecoate staalkabel - belastbaar tot 10 kg
STAS zipper op perlon koord - belastbaar tot 15 kg
STAS zipper op staalkabel - belastbaar tot 20 kg
Bekijk hier verschillende haken-koorden sets

Bovengenoemde combinaties haken en koorden gelden niet voor alle systemen in deze shop. Voor STAS j-rail, STAS j-rail max, STAS plaster rail, STAS houten rails en STAS evoluon heb je andere haken / stangen / koorden nodig.


STAS' tip: Gebruik 1 haak met koord voor het ophangen van een kleine lijst en twee of meer voor het ophangen van grote schilderijlijsten.

Extra STAS' tip: Met 2 koorden kun je lijstjes kaarsrecht onder elkaar hangen zonder risico op kantelende of hangende wanddecoratie. Meer tips voor het recht hangen van wanddecoratie vind je op onze blog.
  • TÜV certificering

    Bij STAS picture hanging systems leveren we een hoogwaardig kwaliteitsproduct mét TÜV certificering. Het TÜV keurmerk is extra bevestiging dat ieder product voldoet aan kwaliteitseisen en daarnaast veilig en verantwoord is.

  • Garantie

    Wij geloven in onze producten en service. Daarom geven wij 5 jaar garantie op al onze producten behalve STAS multirail accessoires, hierop is de garantie 1 jaar.

  • Montageservice

    Onze professionele VCA gecertificeerde monteurs hebben ervaring met uiteenlopende wand- en plafondtypes. We zijn pas tevreden als u dat bent!

1 van 3