Over STAS picture hanging systems - ophangsysteem.nl

STAS awards

Op deze website treft u een groot aantal door STAS ontwikkelde oplossingen aan om uw wanddecoraties en schilderijen veilig, flexibel en elegant op te hangen.

STAS…een naam die blijft hangen!

STAS picture hanging systems heeft de laatste jaren meerdere malen bewezen de meest innovatieve fabrikant van kwalitatief hoogwaardige ophangsystemen te zijn. Niet voor niets levert STAS wereldwijd aan de meest prestigieuze musea, galerieën, universiteiten, overheidsinstellingen.
Maar ook voor thuisgebruik heeft STAS voor iedere situatie een uitstekende maatoplossing.

In 1995 is STAS picture hanging systems opgericht door de broers Rien en André Stas. STAS innoveert vanuit de filosofie: voor iedere situatie een passende oplossing. De slimme ophangoplossingen zijn veelal gepatenteerd en STAS sleept diverse prijzen in de wacht. Niet alleen in Nederland zijn we succesvol, ook wereldwijd maken we naam en exporteren we naar meer dan 50 landen in de wereld!

STAS heeft inmiddels meer dan 20 gepatenteerde producten in het assortiment. Ook voor de toekomst heeft STAS nieuwe ontwikkelingen in gang gezet. STAS streeft ernaar om ook de komende jaren innovatief marktleider te blijven!

Tijdens de internationale uitvinders beurs in Geneve (Salon International des Inventions) heeft STAS de gouden medaille gewonnen voor de ophanghaak SmartSpring.
In 2001 wordt in Amsterdam het belangrijke predikaat ‘Goed Industrieel Ontwerp’ toegekend aan de STAS cobra.
Het gepatenteerde STAS minirail ophangsysteem heeft de prestigieuze Best New Product Award for Decorative Accessories gewonnen tijdens designEX in Melbourne.
De STAS multirail werd in 2012 opgenomen in de MKB Innovatie Top 100. Deze top 100 wordt gezien als de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor bedrijven in het MKB.