Railsysteem voor schilderijen

Onze foto ophangsystemen zijn gemaakt van aluminium rail. Ze zijn zeer sterk en bieden de perfecte oplossing om uw foto's elegant en flexibel ophangen zonder gebruik van spijkers of gereedschap. Wij bieden verschillende soorten schilderij ophangrails, elk voorzien van een specifiek profiel. Alle schilderij ophang railsystemen dienen een specifiek doel en bieden unieke voordelen.

Railsysteem kopen

Er is een ruime keuze aan soorten railsystemen voor schilderijen. Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze bij het kopen van een railsysteem. Hieronder zetten we de eigenschappen van alle rail systemen op een rij.

Prijzen railsysteem

Voor elk budget vindt u in onze shop een passend railsysteem. De prijzen voor een railsysteem variëren vanaf € 12,12 per 1,50 meter tot een prijs van € 66,57 per 1,50 meter voor speciale railsystemen waarmee u ook uw wanddecoraties kunt verlichten. Vergelijk hier de prijzen van de diverse ophangsystemen

Vergelijking van de diverse schilderij railsystemen

stas minirail systeem

Het STAS minirail railsysteem is het smalste en meest innovatieve railsysteem voor schilderijen ter wereld. De rail is verkrijgbaar in het wit of in aluminium. Dit elegante, nauwelijks zichtbare railssysteem is slechts 16 mm breed.

stas cliprail max systeem

De STAS cliprail max beschikt over een flens die aansluit aan uw plafond. Het grote voordeel van de rail is daardoor dat deze strak tegen het plafond kan worden gemonteerd. Met dit railsysteem worden ophangsysteem, muur en plafond één geheel.

stas cliprail pro systeem

Het dikwandige, zeer sterke profiel maakt het STAS cliprail pro railsysteem een ideale oplossing wanneer zwaardere kunstwerken moeten worden opgehangen op een manier dat het er nog steeds elegant en aantrekkelijk uitziet.

stas j-rail systeem

STAS j-rail is een ideaal railsysteem voor het wisselen van schilderijen op hoge wanden

stas j-rail max systeem

Het STAS j-rail max railsysteem wordt met name gebruikt voor professionele toepassingen. Het product is uit te breiden met diefstalvertragende beveiliging.

stas plaster rail systeem

STAS plasterrail is het enige ophangsysteem dat volledig geïntegreerd kan worden in een nieuw te bouwen c.q. te stucen muur.

stas u-rail systeem

STAS u-rail is speciaal ontwikkeld voor bijna onzichtbare montage op de houten kantlat van een systeemplafond.

stas multirail systeem

STAS multirail is een wereldwijd gepatenteerd railsysteem voorzien van een geïntegreerde verlichtingsrail. Eenvoudig verplaatsbare armaturen klikt u op elke gewenste plaats in de rail om uw wanddecoraties uit te lichten.

stas multirail max systeem

STAS multirail max is voorzien van een geïntegreerd 12V verlichtingsysteem. De rail heeft een extra flens welke zorgt voor een maximaal strakke aansluiting tegen het vlakke plafond. Plafond, wand en multifunctioneel ophangsysteem worden één.