Ga direct naar hoofd-inhoud »

Bel ons: 040-292 48 46 | Op werkdagen van 09:00 tot 16:00
email: info@ophangsysteem.nl

Uw winkelwagen is leeg

STAS minirail (150 cm) + installatie kit

Gebruiksgemak
Installatiegemak
Ontwerp
50 review(s)

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,81
OF

STAS minirail wit +staal perlon +zipper

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Artikelnummer:

stas-minirail

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 50 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Goed Review by Erwin
Design
Gebruiksgemak
Installatiegemak
Mooi , netjes verpakt , snel geleverd , duidelijk.
Aanrader waard !!!!

Plus voor nog geen een minuut een review te maken krijg je gratis een magneet bord opgestuurd (Geplaatst op 30-05-18)
Ideaal systeem voor in huis! Review by Bosma
Gebruiksgemak
Installatiegemak
Design
Januari 2018 de STAS minirail besteld bij ophangsysteem.nl. Het systeem is makkelijk te bestellen en snel in huis.
Installatie van het systeem is eenvoudig en vervolgens makkelijk in gebruik te nemen. Ideaal dat je de rails een andere kleur kan schilderen.
Wij hebben twee rails opgehangen in onze woonkamer, zodat we kunnen spelen met de indeling. Zeker een aanrader voor in huis! (Geplaatst op 16-01-18)
Mooi en supergemakkelijk als je regelmatig wilt afwisselen aan de muur! Review by Elsie
Gebruiksgemak
Installatiegemak
Design
Wat de installatie betreft van de minirail was ik blij verrast. Ik had de reviews gelezen (eerste rail moeilijker om te hangen, schroeven niet helemaal oke...). We zijn wel 3 cm van het plafond gebleven, veel eenvoudiger om te installeren en dan zie je het ook minder als het plafond iets scheef is. Gevolg : supersnel gebeurd en totaal geen problemen gehad met de schroeven!. (Geplaatst op 27-11-17)
Mooi systeem Review by Nico
Gebruiksgemak
Installatiegemak
Design
Mooi design en valt nauwelijks op in het interieur. Wel lastig ophangen op een betonnen muur. Omdat je vlak onder het plafond zit en kracht moet zetten om te boren, boor je snel schuin. Maar al met al tevreden over het resultaat en super makkelijk in het gebruik. (Geplaatst op 22-11-17)
strrak ! compact ! Review by Anneke
Gebruiksgemak
Installatiegemak
Design
Mooie strakke rails, die nauwelijks opvallen. Het boren van de gaten is even een dingetje (6 mm plug maar 7 mm boorgat is handig)....maar na het boren is het een kwestie van erop klikken en simpelweg het schilderij ophangen. Aan te bevelen ! Je hangt er ook gemakkelijk weer een ander schilderij op, evt op een andere hoogte. Top. (Geplaatst op 22-11-17)
Simpele montage en mooi resultaat Review by Peter-Erik
Gebruiksgemak
Installatiegemak
Design
Perfect om allerlei dingen op te hangen in de kinderkamer (Geplaatst op 01-11-17)
Tevreden maar schroeven slechte kwaliteit Review by Freek
Gebruiksgemak
Installatiegemak
Design
Ik had getwijfeld over de minirail of cliprail max. Uiteindelijk gekozen voor de minirail. Monteren was in eerste instantie niet echt eenvoudig. Maar dat gaat misschien de volgende keer beter. Ik heb een afstand tussen de clipscrews aangehouden van 40 cm. Vanaf het plafond 2 cm. En tussen de schroeven steeds een waterpas gehouden. Het plafond bleek niet helemaal waterpas Dus ik ben daarom blij dat ik niet voor de cliprail max gekozen heb. Het enige nadeel vind ik de schroeven die hel snel doldraaien! Ik heb een nieuw setje schroeven bij moeten kopen. (Geplaatst op 15-10-17)
Goed Review by Tim
Gebruiksgemak
Installatiegemak
Design
Simpel op te hangen, niet storend aan het wand (Geplaatst op 12-10-17)
Mooi,gemakkelijk en snelle levering Review by Dorine Dekeyzer
Gebruiksgemak
Installatiegemak
Design
Heel leuk om zoveel kaders te kunnen ophangen zonder overal gaten te moeten boren. Gemakkelijk monteerbaar, strak, heel tevreden met aankoop. (Geplaatst op 29-09-17)
Waardeloze schroeven Review by Maik
Gebruiksgemak
Installatiegemak
Design
Mooi systeem, snel geleverd en netjes geleverd. De kwaliteit van de meegeleverde schroeven is slecht, draaien erg makkelijk dol. (Geplaatst op 16-09-17)

Artikelen 1 tot 10 van 50 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: STAS minirail (150 cm) + installatie kit

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Design
Gebruiksgemak
Installatiegemak