STAS paperrail - papergrip

STAS papergrip: 1 ophangsysteem met 2 toepassingen

De STAS papergrip is een handig ophangsysteem met 2 toepassingen. Papieren kunnen namelijk ingeklemd worden én bovenop de rand van de rail geplaatst worden. De STAS papergrip is hierdoor geschikt voor het ophangen van tekeningen, tijdschriften, kaarten, foto’s, kalenders, notities en bonnetjes.

STAS paperrail: gebruiksvriendelijk ophangsysteem voor papier

In de STAS paperrail zijn knikkers verwerkt waardoor tekeningen, notities en foto’s met één handbeweging in de rail geschoven en weer verwijderd kunnen worden. Ook kunnen documenten bovenop de rail worden geplaatst.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. STAS papergrip
    Vanaf € 19,02 € 15,72

    Gemakkelijk papieren ophangen

    Kleur: Wit glad, Wit structuur,

    Zwart structuur en Alu structuur

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

STAS paperrail & STAS papergrip

2 handige ophangsystemen: altijd alles bij de hand

stas paperrailDe STAS paperrail en STAS papergrip zijn gebruiksvriendelijke ophangsystemen voor het ophangen van losse papieren, posters, tekeningen, documenten, notities, recepten, bonnetjes en foto's. Deze papieren kunnen al met één handbeweging in de ophangsystemen geschoven en weer verwijderd worden. Ook kunnen stugge papieren bovenop de railsystemen worden geplaatst. Hierdoor zijn zowel STAS paperrail als STAS papergrip ideaal voor klaslokalen, kantoren, horeca en natuurlijk ook voor thuis boven de keukentafel. Beide ophangsystemen worden direct aan de muur bevestigd.


STAS paperrail

garantieMateriaal: aluminium rail | Kleur: wit, aluminium | Afmeting: 21 x 48,5 mm | Lengte: 50, 100 of 200 cm | Montage: wandmontage, niet plafond aansluitend | 5 jaar garantie


Downloads: Montage handleiding (PDF) Productinfo (PDF)STAS papergrip

stas paperrail

tuvMateriaal: aluminium rail | Kleur: wit, wit structuur, zwart structuur of aluminium structuur | Afmeting: 13,3 mm x 45 mm | Lengte: 50, 100, 150 of 200 cm | Montage: standaard met railclips (3 per meter) en optioneel met magneettape of dubbelzijdige tape | 5 jaar garantie | TÜV gecertificeerd


Onderdelen voor de STAS papergrip & STAS paperrail

De STAS papergrip en STAs paperrail worden geleverd inclusief de juiste hoeveelheid schroeven, pluggen railverbinder(s) en eindkappen voor een juiste wandmontage. Deze hoef je dus niet apart bij te bestellen.

STAS connector set
Om twee stukken STAS paperrail te verbinden.

STAS papergrip haak
Als aanvulling op de STAS papergrip is er de STAS papergrip haak in de kleuren wit, alu en zwart. Klik de speciaal ontworpen STAS papergrip haakjes op de rail, om kleine spulletjes zoals sleutels, of bijvoorbeeld een STAS magnet set 2-in-1, aan de STAS papergrip te hangen.

STAS papergrip hanger set - whiteboard ophangsysteem
Dit whiteboard ophangsysteem is speciaal ontwikkeld voor het ophangen van een whiteboard (met een afmeting van max. 90x120 cm) aan de STAS papergrip (gemonteerd met schroeven), door middel van 2 hangers. De hangers worden met schroeven aan het whiteboard bevestigd en vervolgens op de papergrip geplaatst.

STAS name tag voor de papergrip
De STAS name tag is een clip die op de STAS papergrip kan worden geklikt. In deze clip kan papier worden geplaatst. Met de STAS name tag kunnen bijvoorbeeld namen van de kinderen worden gepresenteerd, op school of thuis.