STAS plasterrail

STAS plasterrail: vrijwel onzichtbaar, geïntegreerd in stucwerk

Volledig te integreren in een nieuw te stuken muur en hierdoor vrijwel onzichtbaar: dat is onze STAS plasterrail! Ideaal voor verbouwingen en nieuwbouwprojecten. Beschermd uniek design, de smalste instucrail ter wereld! De stalen rail bevestig je met spijkers op een kale muur en na het meestuken van de rail blijft er een smalle opening van zo’n 4 mm zichtbaar in het stucwerk. Met behulp van de bijbehorende haak en koorden kun je vervolgens flexibel je favoriete wanddecoratie ophangen, zonder zichtbaar ophangsysteem.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

STAS plasterrail: onzichtbaar ingestuct ophangsysteem

stas plasterrailVolledig te integreren in een nieuw te stuken muur en hierdoor vrijwel onzichtbaar: dat is onze STAS plasterrail! Ideaal voor verbouwingen en nieuwbouwprojecten. De stalen rail bevestig je met spijkers op een kale muur en na het meestuken van de rail blijft er een smalle opening van zo’n 4 mm zichtbaar in het stucwerk. Beschermd uniek design, de smalste instucrail ter wereld!


tuvMateriaal: aluminium | Kleur: aluminium | Afmeting: 6,4 x 40 mm | Lengte: 200 cm | Montage: wandmontage, te integreren in stucwerk | Belastbaar tot 15 kg per meter | 5 jaar garantie


Onderdelen voor de STAS plasterrail

Op deze pagina vind je alle STAS plasterrails en losse onderdelen. De STAS plasterrail is in diverse lengtes te bestellen. Je kunt losse haak-koord combinaties bestellen.

Om een compleet ophangsysteem te bestellen, voeg je onderstaande onderdelen aan je winkelmandje:

STAS plasterrail in de gewenste lengte
STAS plasterrail haak
STAS perlon koord met glijder in de gewenste lengte
- Te combineren met STAS smartspring, STAS zipper of STAS zipper pro. Belastbaar vermogen: max 4kg.
STAS staalkabel met glijder in de gewenste lengte
- Te combineren met STAS zipper of STAS zipper pro. Belastbaar vermogen: max 15kg.