STAS qubic & STAS qubic pro

STAS qubic & STAS qubic pro: compacte ophangsystemen voor harde of zachte wanden

De STAS qubic is een compact en vierkant ophangsysteem, en geschikt voor één ophangpunt op harde wanden zoals steen of beton.

De STAS qubic pro werkt hetzelfde als de STAS qubic, maar is geschikt voor zachte wanden zoals gips en kalkzandsteen. De montageplaat wordt bevestigd met 2 schroeven wat zorgt voor extra versterking van de STAS qubic pro in de zachte muur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

STAS qubic & STAS qubic pro: ophangsystemen voor lastige plekken

STAS qubic

stas qubicIets ophangen in een trappengat, aan een schuin plafond, een klein stukje muur of op een pilaar? Dit zijn vaak lastige plekken die niet optimaal worden benut omdat het moeilijk is om hier iets op te hangen. Not anymore! De STAS qubic is hét ophangsysteem voor deze lastige plekken.De STAS qubic is klein, maar onderschat 'm niet! Dit is namelijk net wat zo handig is aan dit ophangsysteem. Voor kleine stukjes muur hoef je namelijk geen meter rails meer aan te schaffen en op maat te zagen. De STAS qubic heeft namelijk een draagkracht van 15 kg, is te monteren met één schroef en is geschikt voor één ophangpunt. Het uiteindelijke gewicht dat je aan het ophangsysteem kunt ophangen hangt af van je haak-koord combinatie. Daarnaast is de STAS qubic geschikt voor wand -of plafondmontage met harde oppervlaktes zoals steen of beton.

STAS qubic pro

Het broertje van de STAS qubic is de STAS qubic pro. Zoals de naam al doet vermoeden zorgt dit ophangsysteem voor net wat meer stevigheid doordat het een vlak bevat wat met 2 extra schroeven op het oppervlak kan worden gemonteerd. De STAS qubic pro is hierdoor zeer geschikt voor zachte oppervlaktes zoals gips en kalkzand en kan door de extra versteviging niet uit wand of plafond worden getrokken bij belasting.

Haken en koorden voor de STAS qubic (pro)

In zowel de STAS qubic als de STAS qubic pro kunnen op verschillende manieren de STAS staalkabel met glijder of het STAS perlon koord met glijder in het ophangsysteem worden gehaakt (verticaal én horizontaal). Hierdoor kan dit ophangsysteem worden gecombineerd met alle STAS rails (m.u.v. STAS houten rails, STAS j-rail STAS j-rail max en STAS plaster rail).

Onderdelen voor de STAS qubic (pro)

- STAS qubic met staalkabel glijder + zipper. Draagkracht: 15 kg/stuk.
- STAS qubic met perlon koord glijder + zipper. Draagkracht: 15kg/stuk.
- STAS qubic pro met staalkabel met glijder + zipper. Draagkracht: 20kg/stuk.