STAS ruwbouw profielen

STAS systeemplafond rail & STAS gipsplaat plafondrail

De STAS systeemplafond rail vervangt het hoekprofiel en de kantlat voor het installeren van systeemplafonds en is bovendien uitgerust met een schilderij ophangsysteem.


De STAS gipsplaat plafondrail is een inbouw ophangsysteem voor nieuw te bouwen of te renoveren ruimtes met gips, houten of stenen wanden en gipsplaat plafonds. Het ophangsysteem wordt samen met het rachelwerk onder de balkenlaag op de muur gemonteerd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

STAS systeemplafond rail: 3-in-1 ophangsysteem voor systeemplafonds

Wanddecoratie ophangen aan een systeemplafond

stas systeemplafond railBen je op zoek naar een totaaloplossing voor systeemplafonds? De STAS systeemplafond rail heeft het allemaal! Dit 3-in-1 ophangsysteem vervangt het hoekprofiel en de kantlat voor het installeren van systeemplafonds en is bovendien ook nog eens uitgerust met een schilderij ophangsysteem.

Het resultaat is een nagenoeg onzichtbaar ophangsysteem dat verdwijnt in de schaduwlijn van het systeemplafond. Met behulp van de bijpassende haken en koorden hang en verhang je in een paar seconden white- en prikborden, klokken, planten, schilderijen en zó veel meer!


garantieMateriaal: aluminium rail | Kleur: wit (RAL 9016) | Afmeting: 31 x 35 mm | Lengte: 200 cm | Montage: wandmontage, plafond aansluitend | Belastbaar tot 25 kg per meter | 5 jaar garantie


STAS gipsplaat plafond rail: onzichtbaar weggewerkt

Volledig te integreren schilderij ophangsysteem

stas plasterboard railVolledig te integreren in nieuw te bouwen of te renoveren ruimtes met gips, houten of stenen wanden en gipsplaat plafonds… dat is de STAS gipsplaat plafondrail! Dit ophangsysteem wordt samen met het rachelwerk onder de balkenlaag op de muur gemonteerd. Door de 2 verschillende profielen (9,5 mm/12,5 mm) kunnen gipsplaten met een dikte van 9 mm of 12 mm in de profielen van de STAS gipsplaat plafondrail worden geschoven.

En het resultaat? Een strak afgewerkte ruimte met een nagenoeg onzichtbaar ophangsysteem dat verdwijnt in de schaduwlijn van de gipsplaten. Met behulp van de bijpassende haken en koorden kun jij de nieuwe ruimte voorzien van flexibel ophangbare kunst, foto’s, planten, spiegels en zó veel meer!


garantieMateriaal: aluminium rail | Kleur: wit (RAL 9016) | Afmeting: 9,5 mm rail: 31 x 36 mm / 12,5 mm rail: 34 x 36 mm | Lengte: 200 cm | Montage: wandmontage, plafond aansluitend | Belastbaar tot 25 kg per meter | 5 jaar garantie


Onderdelen voor de STAS ruwbouwprofielen

Hoekprofielen
We hebben voor zowel de STAS systeemplafond rail als de STAS gipsplaat plafondrail binnen- en buiten hoekprofielen zodat je het railsysteem niet in verstek hoeft te zagen in een hoek.

STAS slagplug
Beide ophangsystemen zijn te monteren door middel van de slagpluggen (iedere 20cm / 10 per rail van 200cm). De slagpluggen zijn met het ophangsysteem op de muur te monteren door middel van een schroevendraaier en een hamer.

STAS railverbinder
Voor het verbinden van 2 stukken rail.

STAS hoekverbinder
Voor het verbinden van 2 hoekstukken.

Haken & koorden voor de STAS ruwbouwprofielen

- STAS smartspring op perlon koord – belastbaar tot 4 kg
- STAS zipper op wit/zwart gecoate staalkabel - belastbaar tot 10 kg
- STAS zipper op perlon koord - belastbaar tot 15 kg
- STAS zipper op staalkabel - belastbaar tot 20 kg