Koop rechtstreeks bij de producent

Ophangsysteem.nl is de officiële Nederlandse STAS webshop die wordt beheerd door de STAS medewerkers in Eindhoven. Met andere woorden, koopt u via ophangsysteem.nl, dan koopt u rechtstreeks bij STAS. En STAS houdt het heft graag in eigen hand. Vanaf de eerste ontwerpen en patenten in de jaren negentig heeft STAS altijd als ontwerper, producent én distributeur opgetreden. Kortom, rechtstreekser kan niet.

Gepatenteerd Nederlands ontwerp

Vanaf het prille begin zijn broers Rien en André Stas vastbesloten geweest alleen producten te verkopen die volledig eigen waren. Daarom zijn veel van onze ophangsystemen gepatenteerd. Door de jaren heen hebben de STAS ontwerpen bovendien verschillende prijzen in de wacht gesleept.

5 jaar garantie

Wij geloven in onze producten. Wij geloven in service. Daarom geven wij 5 jaar garantie op al onze producten.* De garantie gaat in op de aankoopdatum. Indien blijkt dat een product onbruikbaar is of dat het functioneren ervan voor een groot deel verhinderd wordt door defecten in de vervaardiging of de materialen, dan zal STAS het product kosteloos repareren of vervangen (incl. onderdelen en arbeid). * Met uitzondering van STAS multirail accessoires. Hierop geven wij 1 jaar garantie.

Gratis verzending vanaf € 75

Wilt u uw gehele woning of een gehele galerie uitrusten met STAS? Dan hebben wij goed nieuws: bestellingen met een orderwaarde van € 75 of hoger worden gratis verzonden. Maar maakt u zich geen zorgen als u een minder grote bestelling voor ogen heeft: de verzendkosten voor bestellingen tot € 75 zijn slechts € 4,95.

Vóór 11 uur 's ochtends besteld, zelfde dag verzonden

Snel aan de slag met uw wanddecoraties? Als u op werkdagen vóór 11 uur ’s ochtends bestelt, dan versturen wij uw bestelling nog diezelfde dag!

Veilige SSL betaling

Veiligheid staat voorop. Alle transacties worden via SSL beveiligde servers afgehandeld. Uw klantinformatie behandelen wij strikt vertrouwelijk en wordt vanzelfsprekend niet gedeeld met, of verkocht aan derden.